Kozmetikai  szalonunkban a PROFESSZIONÁLIS rendkívül nagy növényi tartalmú, magas hatóanyag kocentrációjú ILCSI kozmetikumokkal kényeztetjük, szépítjük, fiatalítjuk vendégeinket nyugodt környezetben.

Az ILCSI filozófiája:

„Hiszünk abban, hogy a természetben minden problémára létezik megoldás. Az ILCSI professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. az ILCSI kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Tiszteljük az élet minden formáját, ezért a termékeink kifejlesztése során nem végzünk állatkísérleteket és nem használunk állati eredetű anyagot.”

 

A megbízható és kiváló minőségű alapanyagok érdekében a felhasznált növények nagy részét a Biokotroll Hungária ellenőrzése mellett az ILCSI Szépítő Füvek saját bio kertjében termeszti. 2014 ben az ILCSI Szépítő Füvek megkapta a HUNGARIKUM minősítést.

 

Kozmetikánkban lehetőség van:

-Tinédzser kezelés

-Ézékeny bőr kezelés és különböző regeneráló kezelések kipróbálására

-festéseket Tana gyógynövényekből álló tartós szempilla és szemöldök festékekkel végezzük.

 

Célunk, hogy vendégeink megújulva, feltöltődve, elégedetten távozzanak Szalonunkból!

                                                          

Nádori Zsuzsa +36 30 433 2000

        árak>>

 

 

Szeretettel várjuk szépülni vágyó vendégeinket!

1115 Budapest, Bartók Béla út 132.
Térképen »
Előjegyzés: +36 30 729 33 43

Készítette az